Sælg dine skærme her!

For at vi kan håndtere dine ødelagte iPhone skærme hensigtsmæssigt, er det vigtigt, du læser nedenstående igennem og følger de få trin. Gør du ikke det, kan og vil det forlænge behandlingstiden og i værste fald forhindre os i at udbetale dine penge.

1) Pak skærmene ordentligt

Når du pakker dine skærme, kan du gøre det på flere forskellige måder. Det er dog altid vigtigt, at skærmene bliver lagt med indersiden vendt mod hinanden som vist på billedet her til højre. Dels sparer det plads, men det gør også, at skærmene er bedre beskyttet under fragten.

Hvordan de herefter bliver pakket, er i og for sig underordnet, så længe de er forsvarligt emballeret og dermed ikke er i fare for at tage skade under fragten af dem.

2) Udfyld og vedlæg vores blanket

Det er vigtigt, at du husker at udfylde vores blanket og vedlægge den i hver pakke med ødelagte skærme. Hvis en udfyldt blanket ikke bliver vedlagt, kan vi først og fremmest ikke se, hvem skærmene kommer fra, og derfor heller ikke overføre betalingen for skærmene.

Det er også rigtig vigtigt, at du dobbelttjekker, at du har skrevet de rigtige oplysninger i blanketten – specielt i feltet med betalingsmetoden, da det er dit fulde ansvar, at skrive de rigtige oplysninger.

3) Vi tester – og betaler

Når vi modtager dine ødelagte iPhone skærme, bliver de straks sat i kø til tests af samtlige LCD-displays. Vi foretager tests af alle skærme, fordi vi kun kan bruge dem med fungerende LCD-display. Derfor sorterer vi alle ødelagte skærme med ikke-fungerende LCD-displays fra og betaler dig for alle dem, der virker.

Alt afhængig af mængden af skærme vil behandlingstiden være mellem 2-5 hverdage.

Når alle dine skærme er testet, vil du modtage en mail med et tilbud på dine skærme, og herefter vil din betaling blive overført via den ønskede betalingsmetode.

Dagspriser.

Købs Priser pr. 16.01.2020
iPhone 11 Pro Max550kr
iPhone 11 Pro400 kr
iPhone 11120 kr
iPhone XS Max480 kr
iPhone Xs260 kr
iPhone XR50 kr
iPhone X230 Kr
iPhone 8 Plus50 Kr
iPhone 830 Kr
iPhone 7 Plus30 Kr
iPhone 718 Kr
iPhone 6S Plus23 Kr
iPhone 6S7 Kr
iPhone 6 plus17 Kr
iPhone 62 Kr
iPad Air 270 Kr
iPad Mini 470 Kr

Comments are closed